PËRRALLA SHQIP për fëmijë të moshës 2 – 6 vjecarë - Gemeindebibliothek Füllinsdorf
Öffnungszeiten:
Di
09.00
-
11.00
Di
15.00
-
18.00
Mi
15.00
-
18.00
Do
15.00
-
18.00
Fr
15.00
-
18.00
Sa
10.00
-
12.00
Mühlerainstrasse 24 | 4414 Füllinsdorf | 061 901 84 80

Agenda der Gemeindebibliothek Füllinsdorf

Aktuell / Veranstaltungen
<< < > >>
PËRRALLA SHQIP
për fëmijë të moshës 2 – 6 vjecarë
Do., 6.6.2019
13:30 bis 14:30 Uhr

Unë dua t’a mësoj lehtë gjuhen e vendit ku jetoj, prandaj në shtëpi flas gjuhen amtare, shkoj në bibliotekë; aty ndëgjoj përralla të bukura, luaj, vizatoj dhe me këtë unë mësoj shumë fjalë të reja në gjuhen time.

Animatorja: Flurije Xhema Tel. 061 981 64 55
Hyrja: Falas

Öffnungszeiten:

jeweils Dienstags 15:00 - 18:00
Samstags 10:00 - 12:00
Kontakt & Öffnungszeiten